Kampagner

Kampagne

Grohe Red duo armatur

Inkl kedel str M

Levering og standardmontering kr. 13.500,- incl. Moms

En grønnere hverdag

Fremtiden er grøn, energivenlig og bæredygtig, og allerede nu sadler mange boligejere og ejendomsselskaber om til fremtidens energikrav.

Varmepumper

Et moderne, økonomisk og miljøvenligt alternativ til olie, elvarme, naturgas og biobrændsel, da varmepumper anvender luftens og jordens naturlige varme til at producere varmeenergi.

Berøringsfrit blandingsbatteri

Godt for miljøet og for bundlinjen. Vandet tændes og slukkes med sensor, hvilket mindsker vandforbruget markant og forbedrer hygiejnen. Det er elektronisk og fås i mange modeller.

Vejrkompensering

En styringsinstallation, som på intelligent vis styrer varmeanlægget efter udetemperaturen og tilpasser varmeforbruget derefter. 

Nye termostater

Er termostaterne ældre end 10 år, kan en udskiftning gøre en stor forskel. Skift til intelligente termostater, der tager højde for hurtige temperaturskift og natsænkning.

Ring på 98 14 91 11, og hør nærmere om mulighederne for en grønnere hverdag i din bolig.

Blikarbejde

Uanset om det er taget, tagrenden, facaden eller tårnet, der trænger til en kærlig hånd eller et helt nyt udseende, kan vi klare opgaven.

Ejner Pedersen VVS udfører alle opgaver inden for blik, zink og kobber, og vi giver gerne inspiration og professionel sparring, så du ender med at få den bedste løsning til lige netop din bolig.

Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med blikarbejde, og du får et smukt resultat i højeste kvalitet.

- EP VVS 38 - Kampagner - VVS-Installatør Ejner Pedersen A/S